top of page

 
Cirali dalen, sydvest Tyrkiet

2024 

 

26. Maj - 2. Juni   UDSOLGT

6.-13. Oktober  Ledige pladser

Retreat for kvinder

Hånden på hjertet den bedste gave, jeg nogensinde har givet mig selv.     Louise Mygind
 
Rejs med mig til smukke Cirali, hvor både naturen og de lokale er fulde af varme og venlighed. 

 

Når omgivelsernes skønhed er suget ind, vil du opleve hvordan det nærer og støtter dig, forfrisker alle sanser og giver ro til fordybelse i kropslige og meditative praksisser.

Hvorfor et retreat?

Hvis du gerne vil gå mere vågen gennem livet, kan en god strategi være at rejse væk fra hverdagen og fra vanernes greb. Se livet lidt udefra, og vende inspireret, beriget og mere bevidst tilbage til det hjemlige.

rejsen, vil du således opleve at få større adgang til dybere lag af dine egne ressourcer og kvaliteter.

Hvorfor Yoga og Meditation?

 

Yoga praksissen inviterer os tilbage til den naturlige intelligente krop vi havde som børn. Med funktionel bevægelse som toner muskler og bindevæv ensartet, så din krop bliver mere let, harmonisk og fri. Med samme lette bevægelighed og styrke, som vi ser hos vilde dyr og oprindelige folk.

 

Bevægelse som styrker, vitaliserer og samtidig bringer ro til krop og sind.

Vi laver yoga som inddrager hele kroppen og som skaber en kropslig holdning af optimisme og åbenhed.

Vi laver enkle meditationsøvelser der skaber nærvær og toning af krop og nervesystem. Vandringerne er i stilhed. Forud for vores to længere vandringer vil vi fordybe os i stilhedens kvaliteter.

Jeg gør en dyd ud af at inddrage naturen. Du vil derfor blive inviteret til at skovbade og lave små ritualer i naturen.

Med 9 års erfaring i retreats på stedet, kan jeg garantere dig en rejse af høj kvalitet. 🤍  Det vil glæde mig at møde dig.

" Cirali var lige præcis så smukt og magisk som det var blevet beskrevet, og mere til.

 

Der var en helt speciel ro og afslappet ”vibe”. Jeg nød det krystalblå hav, bjergene der omgav os, alt det der voksede omkring os. Blomster, træer, palmer og det rige dyreliv, både på land og til havs.

 

At praktisere Yoga og Meditation i sådanne omgivelser, er en drøm.

 

Det er rart at opleve, at der på Senays hold er plads til alle, både de mere øvede og erfarne og de, som er med for første gang.

Alle favnes og udfordres med dygtighed, kærlighed og humor.

Senay er virkelig en god underviser!

 

Bjergvandringen var fantastisk, ingen ord kan beskrive det, det skal opleves!  Mens jeg skriver, ved jeg med sikkerhed, at jeg igen skal med, på dette skønne retreat."

Anna Fasting

yoga retreat

FAQ

 

Pris

5700 kr.

(Studerende /på sabbat år eller lign. 4500)

Prisen dækker al undervisning:

  • Morgen og eftermiddags yoga

  • Stilheds vandringer i bjergene

  • Smukke ritualer i naturen

Prisen dækker IKKE:

  • Aftensmad & logi

  • Fly rejse

Logi

Pris per person, incl. stor, lækker og frisklavet brunch + kaffe, te og snacks dagen lang.

Et enkelt værelse: 2611kr 

To personers: 1568 kr

Tre personers: 1306 kr

Fire personers: 1176 kr 

Du afregner selv hotel med vores vært. 

Kost

Til aften spiser vi ude, på en af Ciralis mange restauranter. Vi spiser alle - sammen, den første og sidste aften. De andre aftner er det frivilligt om man vil gå med gruppen eller alene.

Der findes et væld af restauranter i byen, med mad i alle prisklasser.

Fly

Ved tilmelding får du oplyst hvilke fly vi rejser samlet med. Du arrangerer selv flyrejsen og du skal flyve til Antalya. Prisen er imellem 1500,- og 2000 kr for en returbillet.

Jeg sender en Taxa til at samle jer op. Taxaturen tager 1,5 time og koster ca 100€ per taxa, med plads til 12 personer.

SPØRGSMÅL & SVAR

Find vej

 

Det er let at komme til Cirali. Jeg vil anbefale dig at flyve direkte til Antalya, enten fra Billund eller København. Flyveturen tager 3,5 time.​ Herefter tager det 1,5 time at køre fra Antalya til Cirali - en meget flot tur. Ankommer du sammen med de andre på den anbefalede afgang, bestiller jeg en Taxa til jer. Ankommer du før, er der taxaer ved udgangen. Prisen er fast (ca 100€) og ikke til at handle med.

Hotel

 

Vi bor på et hyggeligt familiedrevet hotel, med en varm og rar atmosfære. På toppen af hotellet er den skønneste, store yogasal, med udsigt til bjerge og palmer. Der er gratis kaffe, te og snack dagen igennem. Der er redt op og friske hvide håndklæder. Vil du låne et strandhåndklæde, har hotellet et antal til udlån. Der er én fælles hårtørrer, som kan lånes i receptionen. 

 

 

Yogaudstyr

Der er yogaudstyr på stedet, men du er også meget velkommen til at medbringe dit eget. 

 

Vandreudstyr 

Medbring vandresko, vandresandaler eller vandrestøvler. Din sko skal sidde godt og fast på foden, være lukket og have et solidt mønster under bunden, så du står fast på glatte sten og rullesten på vejen. 

Muligheder

I Cirali er der masser af ting at gå på opdagelse i. Du har den smukke ruinby Olympus lige om hjørnet. Den er gemt delvist inde i en skov og derfor meget smuk og mystisk. I den lille bohemeby finder du små butikker med lokalproduceret håndværk, urter, sæber m.m. En lille gåtur langs vandet tager dig til gode bjergveje hvor du kan hike. 

Cykler

Cykler kan lejes i landsbyen, for ca. 40 kr. / dag.

Valuta + kortbetaling

 

Du kan betale med kort langt de fleste steder. Men det er godt at have kontanter også. Du kan hæve både i lufthavnen og i Cirali. Du kan betale både med Tyrkiske Lira og Euro. Lira kursen er bedst for dig.

Corona

 

Det er let at rejse både til og fra Tyrkiet. Der er ikke længere nogen restriktioner af nogen art.

bottom of page